Salarisadministratie uitbesteden

Het voeren van een salarisadministratie vereist een hoop tijd en kennis van zaken. U moet op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving en deze bijhouden, wijzigingen in cao's en bedrijfstakregelingen volgen en uw loonstroken op tijd en foutloos versturen. Uw salarisadministratie uitbesteden aan CENTION biedt u een professionele uitvoering van uw salarisadministratie.

Wij bieden de volgende mogelijkheden voor het uitbesteden van uw salarisadministratie.

  • Aanleveren: u kunt volledig uw salarisadministratie uitbesteden aan CENTION. U levert uw salarismutaties aan via mail of in de cloud en wij doen de rest voor u. De loonstroken krijgtu digitaal en kunt u zelf afdrukken indien gewenst. De loonjournaalpost ontvangt u ook digitaal afgestemd op uw grootboekrekening én u ontvangt een betaalbestand.
  • Invoeren en controle: u kunt de controle van uw salarisadministratie uitbesteden aan CENTION. U voert zelf de mutaties in. CENTION controleert uw invoer waarna u zelf de loonstroken van uw medewerkers en de loonjournaalpost afdrukt.

U kunt uw salarisadministratie natuurlijk ook volledig zelfstandig afhandelen. Periodiek kunnen wij de controle hierop uitvoeren.

Bij volledige uitbesteding van uw salarisadministratie verrichten wij de volgende werkzaamheden

  • Het verzamelen, controleren en invoeren van gegevens
  • Het opstellen en aanleveren van loonstroken met inachtneming van wet- en regelgeving
  • Het opstellen en aanleveren van een loonjournaalpost
  • Het opstellen, indienen en aanleveren van de aangifte loonheffing
  • Het opstellen en aanleveren van de jaaropgaaf
  • Het signaleren van aflopende contracten, onvolledige gegevens, onjuiste arbeidsovereenkomsten etc.

Uw gegevens worden altijd zorgvuldig verwerkt en onze salarisadministrateur is accuraat bij het verwerken van uw salarisadministratie. Zo communiceert hij/zij ook direct wanneer onze administrateur onjuistheden of onduidelijke instructies of gegevens heeft ontvangen.

Wilt u uw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden door CENTION? Selecteer dan salarisadministratie van ons dienstenpakket en wij nemen direct contact met u op.