Overstapservice

Ondernemers hebben uiteenlopende overwegingen om over te stappen naar een andere dienstverlener voor boekhoudkundige diensten. 

Die overwegingen zijn ontevredenheid over de kwaliteit, slechte communicatie, onduidelijke en plotselinge hoge kosten of het niet nakomen van afspraken. Andere ondernemers kiezen steeds vaker voor de betaalbare professional van een administratiekantoor die als ondernemer denkt in plaats van een prijzige accountant.  

Onze overstapservice maakt uw overstap naar CENTION Administratiekantoor eenvoudig. En dat doen wij natuurlijk geruisloos én gratis!  Wij ondernemen de volgende stappen:

  • Wij nemen direct contact met u op en samen vullen we het overstapformulier in.
  • Wij nemen contact op met uw huidige dienstverlener voor overdracht uw dossier zoals de actuele boekhouding, laatste jaarrekening(en), laatste fiscale aangifte(n), kopie aandeelhoudersregister, salarisadministratie etc.
  • Eventuele lopende boekhouding importeren wij in onze boekhouding zodat uw boekhouding direct voor u beschikbaar is.
  • Wij nemen contact op met uw huidige dienstverlener voor uw openstaande facturen en bemiddelen indien er een conflict is omtrent de openstaande posten.
  • Eventuele problemen of achterstanden met fiscale aangiften (zoals aangifte omzetbelasting, inkomstenbelating, vennootschapsbelasting etc.) lossen wij direct voor u op.

Kortom: onze overstapservice neemt al uw zorgen weg, is volledig gratis en wij doen alles om u als ondernemer beter inzicht te krijgen in uw boekhouding. Overstappen is dus eenvoudiger dan u had verwacht. Stuur een email of vraag een offerte aan en kies voor onze Overstapservice.