Aangifte inkomstenbelasting

CENTION administratiekantoor verzorgt de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers . Heeft u een fiscaal partner? Dan kunt u deze aangifte ook door ons laten verzorgen. 

Ondernemers zien vaak op tegen de aangifte inkomstenbelasting en dat is begrijpelijk. Door de vele bepalingen en uitzonderingen is het een hele kunst om een correcte aangifte in te dienen waarbij ook altijd rekening gehouden moet worden dat er geen aftrekposten zijn vergeten. Kennis van fiscale wetten en regels is daarom belangrijk, laat uw aangifte dan ook opstellen door een specialist.

Hoe werken wij?

  • U vult onze checklist in
  • Wij maken met u een afspraak en lopen samen door de checklist heen en u levert de benodigde documenten aan
  • CENTION stelt uw aangifte inkomstenbelasting op en bespreekt deze met u. Eventueel fiscaal advies bespreken wij dan ook direct met u
  • U krijgt een afschrift van de aangifte tezamen met een akkoordverklaring 
  • Zodra wij uw akkoordverklaring hebben ontvangen versturen wij de aangifte definitief naar de belastingdienst

Om eventuele boetes te voorkomen vragen wij standaard uitstel aan voor onze klanten. Zo heeft u extra tijd en voorkomt u (hoge) boetes.

Laat u goed adviseren over de opgaaf inkomstenbelasting of laat een professional uw aangifte opmaken. Wilt u uw aangifte laten verrichten of controleren door CENTION? Selecteer dan Inkomstenbelasting van ons dienstenpakket en wij nemen direct contact met u op met de scherpste tarieven voor het opstellen en verrichten van uw aangifte.