Facturatie uitbesteden

Ondernemers hebben een degelijke btw-administratie nodig en daarbij hoort een correcte facturenadministratie. 

Als ondernemer bent u verplicht om een factuur op te stellen wanneer goederen of diensten worden geleverd. In een aantal instanties hoeft u niet te factureren, neem contact met ons op als u twijfelt over uw facturatie.

Uw factuur moet altijd een aantal basisgegevens bevatten. Uw factuur moet een uniek volgnummer hebben, gaten in die nummering is niet toegestaan mits deze onderbouwd kan worden. Naast de NAW gegevens van u en uw klant  dient u uw btw nummer en uw kvk nummer te vermelden. Uw factuur vermeld de datum waarop de factuur is uitgereikt met een omschrijving en aantal van de geleverde goederen of diensten. Daarnaast vermeld u natuurlijk het bedrag, de grondslag voor btw en het btw bedrag op uw factuur. Voor leveringen en diensten die geleverd worden aan het buitenland gelden specifieke regels. Ook hier adviseren wij u direct contact met ons op te nemen indien u twijfels over uw facturatie of btw-administratie. 

De meeste ondernemers stellen zelf de verkoopfacturen op maar sommige kiezen voor gehele uitbesteding van haar facturatie. CENTION levert hier maatwerk en na overleg en onze adviseren kunnen wij op ieder moment u facturatie opstellen en verzenden. In het verlengde van facturatie kunnen wij tevens uw debiteurenbeheer voeren.

Wilt u uw facturatie uitbesteden? Of wilt u een scan van uw verkoopfacturen of deze nog steeds voldoen aan de wettelijke eisen?  Selecteer dan facturatie van ons dienstenpakket en wij nemen direct contact met u op met de scherpste tarieven voor uw facturatie en/of voor een scan van uw facturen.