Debiteurenbeheer

Het uitbesteden van uw debiteurenbeheer: outsourcing

In toenemende mate maken bedrijven en instellingen gebruik van onze dienst outsourcing om ervoor te zorgen dat het betaalgedrag van hun klanten en dus de liquiditeitspositie sterk verbetert. Tevens kunt u, door het uitbesteden van uw debiteurenbeheer, u zich nog meer richten op uw kernactiviteiten.

In overleg bepalen wij de onderdelen van uw debiteurenbeheer die u wilt uitbesteden

Geen enkele organisatie is hetzelfde en daarom bepaalt u met ons welke onderdelen van het debiteurenbeheer worden uitbesteed. Hierbij bepalen wij de huidige stand van zaken en de doelstellingen op korte- en lange termijn. Voor elke klantgroep, product of dienst leggen wij aparte procedures vast. Deze kunnen op elk gewenst moment worden aangepast. Het facturatie en herinneringsproces en het incassoresultaat wordt constant getoetst aan uw doelstellingen. Wij voeren de operationele taken uit. U behoudt het inzicht én de volledige controle van het proces.

De cyclus van outsourcing bevat vier onderdelen, zie onderstaande afbeelding:

Cyclus Outsourcing

 

Waarom kiest u voor Cention Administratiekantoor voor uw debiteurenbeheer?

  • Wij hebben jarenlange expertise in zowel de zakelijke als de particuliere markt.
  • Wij bieden onze diensten aan voor het volledige proces: van facturatie tot en met incasso
  • Onze behandelaars zijn getrainde specialisten die uw portefeuille constant bewaken en acties uitzetten voor het succesvolle incasso’s.
  • Onze behandelaars zijn punctueel en communicatief richting onze klanten en de debiteuren.
  • De mogelijkheid om ook uw internationale debiteurenbeheer voor klanten uit te voeren. 

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak met ons te maken over de dienst uitbesteden van uw debiteurenbeheer?  Vraag een offerte aan en kies voor ‘debiteurenbeheer’ of stuur een e-mail naarinfo@cention.nl