Zelf boekhouding doen & controle CENTION

U verzorgt zelf uw boekhouding en u wilt een controle hierop van een professional? Dat kan. Onze professionals controleren uw boekhouding in excel, een eigen boekhoudpakket of een van onze online software paketten. Wij houden altijd rekening met de (fiscale) wetgeving en zorgen voor de juiste controles van uw boekingen. Daarnaast is er een fiscaal specialist die uw fiscale aangifte periodiek controleert of verzorgt. Zo verzekeren wij u van de beste professionele diensten die u zich kunt wensen. Ondernemers kiezen CENTION voor kwaliteit én op basis van de onze scherpe tarieven. 

Zelf uw boekhouding doen? Hoe werkt het precies? 

  • U levert uw documenten en gegevens aan en zorgt voor toegang tot uw boekhouding (excel / eigen pakket of online pakket van cention)
  • CENTION controleert uw gegevens in uw administratie én fiscale aangifte(n) 
  • Maak eventueel ook gebruik van onze andere diensten zoals de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, etc.
  • Uw administratie is overzichtelijk en altijd up-to-date. Dat geeft ondernemers rust en voorkomt vervelende verassingen achteraf!

Selecteer Boekhouding van ons dienstenpakket en wij nemen direct contact met u op voor de scherpste offerte. Ook als u op dit moment diensten afneemt van een andere boekhouder of accountant. Laat u verrassen door kwaliteit, service en prijs!