Boekhouding - achterstanden

U heeft achterstanden in uw boekhouding? En misschien wel meerdere jaren achterstand en wellicht heeft u ook achterstand met uw fiscale aangifte? Wacht dan niet langer en laat CENTION uw problemen direct oplossen!

Onze professionals voeren uw administratie in aan de hand van uw documenten en gegevens en lossen uw problemen direct op.  Wij houden altijd rekening met de (fiscale) wetgeving en zorgen voor de juiste controles van de boekingen. Daarnaast is er een fiscaal specialist die uw achtertanden van uw fiscale aangifte controleert of verzorgt. Zo verzekeren wij u van de beste professionele diensten die u zich kunt wensen. Ondernemers kiezen CENTION voor kwaliteit én op basis van de onze scherpe tarieven. 

Hoe werkt het precies ? 

  • U levert uw documenten en gegevens aan. Dat kan digitaal of u brengt/wij halen uw documenten op
  • CENTION boekt uw gegevens in uw administratie en zorgt voor de fiscale aangifte(n)
  • Uw administratie is overzichtelijk en direct up-to-date
  • Problemen met de belastingdienst lossen wij direct voor u op. Wij bemiddelen tevens met achterstanden van betaling
  • U heeft altijd inzicht in uw administratie 24/7 online en mobiel. Dat geeft ondernemers weer rust en voorkomt vervelende verassingen en naheffingen van de belastingdienst!

Selecteer Boekhouding – achterstanden bij de de aanvraag van uw offerte en direct contact met u op voor de scherpste offerte voor het oplossen van de achterstanden. Ook als u op dit moment diensten afneemt van een andere boekhouder of accountant. Laat u verrassen door kwaliteit, service en prijs!