Full-service boekhouding voor ZZP'ers

Kies nu voor onze waanzinnige aanbieding voor ZZP’ers! Speciaal voor deze groep ondernemers bieden wij all-in oplossingen voor uw boekhouding. Met onze service hebben ondernemers geen omkijken meer naar de boekhouding. Lever uw documenten digitaal in en wij doen de rest.

Onze ZZP aanbieding is gegarandeerd DE LAAGSTE PRIJS van Nederland. Profiteer nu en vraag een offerte aan.

Wat krijgt u allemaal voor deze aanbieding?

  • Een complete verzorging van uw boekhouding waarbij CENTION uw boekingen verricht
  • Atlijd inzicht in uw kosten, omzet, resultaat, openstaande posten etc. door onze kwartaalrapportages
  • Verwerking van uw kwartaal aangifte omzetbelasting (btw)
  • Verwerking van één aangifte inkomstenbelasting
  • Een jaarrekening met gedetaillieerde uitleg van uw resultaten
  • Toepassen van uw fiscale mogelijkheden
  • Gratis advies en altijd oog voor uw ondernemerschap
  • Vaste lage prijs per maand of per jaar
  • Geen verplichtingen en altijd direct opzegbaar
  • en onze unieke niet goed = geld terug garantie !

Wordt direct klant en/of vraag een offerte aan (of stuur een e-mail naar info@cention) en wij sturen u direct onze offerte op. Uw boekhouding... onze zorg !

CENTION Administratiekantoor. Hét digitale administratiekantoor van MKB Nederland. Kies nu voor gemak, kwaliteit én prijs

Francois van Beek
François van Beek is ondernemer en eigenaar van Cention Administratiekantoor. Hij is een bekende naam in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van financiële - en administratieve dienstverlening.

Direct na zijn studie bedrijfsadministratie begon hij zijn loopbaan als boekhouder voor lokale bedrijven in de duin- en bollenstreek gevolgd door diverse ad interim functies als financieel manager voor middelgrote bedrijven zoals De Leeuw Groep, Goes Transport en Skybernet. In 2003 werd hij gevraagd als financieel manager van het gerenommeerde Amerikaans advocatenkantoor Greenberg Traurig waar hij in 2007 tot Business Director werd benoemd.

2013 was het jaar van oprichting van zijn eigen administratiekantoor. Zijn onderneming bedient inmiddels veel ondernemers met het voeren van de boekhouding en de fiscale aangiften. Daarnaast heeft hij met Cention Administratiekantoor een succesvol diensteverlening geïntroduceerd met interim financiële – en administratieve dienstverlening op locatie van haar cliënten.

Als financieel professional en belastingconsulent onderscheidt van Beek zich door zijn expertise en maatwerk. Als kind van een ondernemers gezin weet hij als geen ander wat er leeft in ondernemend Nederland.

Waren de tips waardevol? Deel m’n blog dan op FB, Twitter, LinkedIn, Google+