De kleineondernemersregeling (KOR) wordt vervangen in 2020

In 2020 wordt de huidige kleineondernemersregeling (KOR) vervangen door een nieuwe. De korting die u kreeg als u jaarlijks niet meer dan € 1.883 aan btw moest afdragen, vervalt.

De regeling is voor alle BTW-ondernemers die in Nederland zijn gevestigd of een vaste inrichting hebben en van wie de omzet niet hoger is dan EUR 20.000,00 per kalenderjaar.

De korting op de btw die u moet betalen, vervalt. Daarvoor in de plaats komt een vrijstelling voor de btw. U kunt zelf kiezen of u meedoet aan de nieuwe regeling.

Wij helpen u graag met een berekening om te bepalen of u aan de voorwaarden voldoet. Daarnaast helpen wij u graag met het aanmelden voor de regeling.

Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Francois van Beek
François van Beek is ondernemer en eigenaar van Cention Administratiekantoor. Hij is een bekende naam in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van financiële - en administratieve dienstverlening.

Direct na zijn studie bedrijfsadministratie begon hij zijn loopbaan als boekhouder voor lokale bedrijven in de duin- en bollenstreek gevolgd door diverse ad interim functies als financieel manager voor middelgrote bedrijven zoals De Leeuw Groep, Goes Transport en Skybernet. In 2003 werd hij gevraagd als financieel manager van het gerenommeerde Amerikaans advocatenkantoor Greenberg Traurig waar hij in 2007 tot Business Director werd benoemd.

2013 was het jaar van oprichting van zijn eigen administratiekantoor. Zijn onderneming bedient inmiddels veel ondernemers met het voeren van de boekhouding en de fiscale aangiften. Daarnaast heeft hij met Cention Administratiekantoor een succesvol diensteverlening geïntroduceerd met interim financiële – en administratieve dienstverlening op locatie van haar cliënten.

Als financieel professional en belastingconsulent onderscheidt van Beek zich door zijn expertise en maatwerk. Als kind van een ondernemers gezin weet hij als geen ander wat er leeft in ondernemend Nederland.

Waren de tips waardevol? Deel m’n blog dan op FB, Twitter, LinkedIn, Google+