Teruggaaf buitenlandse BTW over 2014

Heeft u in 2014 BTW betaald in een ander land? Dan kan die BTW worden teruggevraagd. De teruggaaf dient dan uiterlijk 30 september 2015 te worden ingediend bij de belastingdienst anders bestaat er een mogelijkheid dat u de BTW over 2014 niet meer terugkrijgt.

Ons kantoor verzorgt regelmatig de teruggaaf van buitenlandse BTW voor ondernemers omdat dit een vrij intensieve en complex proces kan zijn voor ondernemers. Neem gerust contact met ons op om de teruggaaf voor u te verzorgen. Voor de ondernemers die zelf het verzoek indienen dan is dat mogelijk met de eigen software of via de website van de belastingdienst.

Zodra uw verzoek is ingezonden verstuurt de belastingdienst uw verzoek door naar de belastigdienst in het EU land waar u BTW terugvraagt. Komt u verzoek te laat binnen bij de belastingdienst dan kan het zijn dat uw verzoek niet meer in behandeling wordt genomen. Voorkom onnodige teleurstelling en dien uw verzoek tijdig in of schakel Cention in voor een professionele afwikkeling van uw teruggaaf van buitenlandse BTW.

Francois van Beek
François van Beek is ondernemer en eigenaar van Cention Administratiekantoor. Hij is een bekende naam in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van financiële - en administratieve dienstverlening.

Direct na zijn studie bedrijfsadministratie begon hij zijn loopbaan als boekhouder voor lokale bedrijven in de duin- en bollenstreek gevolgd door diverse ad interim functies als financieel manager voor middelgrote bedrijven zoals De Leeuw Groep, Goes Transport en Skybernet. In 2003 werd hij gevraagd als financieel manager van het gerenommeerde Amerikaans advocatenkantoor Greenberg Traurig waar hij in 2007 tot Business Director werd benoemd.

2013 was het jaar van oprichting van zijn eigen administratiekantoor. Zijn onderneming bedient inmiddels veel ondernemers met het voeren van de boekhouding en de fiscale aangiften. Daarnaast heeft hij met Cention Administratiekantoor een succesvol diensteverlening geïntroduceerd met interim financiële – en administratieve dienstverlening op locatie van haar cliënten.

Als financieel professional en belastingconsulent onderscheidt van Beek zich door zijn expertise en maatwerk. Als kind van een ondernemers gezin weet hij als geen ander wat er leeft in ondernemend Nederland.

Waren de tips waardevol? Deel m’n blog dan op FB, Twitter, LinkedIn, Google+