BV jaarwerk en jaarrekening - aanbieding

Kies nu voor onze waanzinnige aanbieding voor kleine/mico BV's.  Let op: deze speciale aanbieding is voor een beperkt aantal klanten, dus reageer snel. Met onze all-in jaarwerk service hebben ondernemers geen omkijken meer naar de boekhouding en de jaarrekening. Lever gewoon uw documenten in en wij doen de rest.

Onze aanbieding is gegarandeerd DE BESTE PRIJS van Nederland. Profiteer nu voor slechts EUR 499.00 (exclusief BTW) !

Wat krijgt u allemaal voor deze aanbieding?

  • Een complete verzorging van uw boekhouding waarbij CENTION uw boekingen verricht
  • Review van uw kwartaal aangifte omzetbelasting (btw) incl. eventuele suppletie
  • Een jaarrekening met gedetaillieerde uitleg van uw balans en resultaten
  • Notulen voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders
  • Deponering van uw jaarrekening bij de Kamer van Koophandel
  • Toepassen van uw fiscale mogelijkheden
  • Gratis advies en altijd oog voor uw ondernemerschap
  • Geen verplichtingen!

Wordt direct klant door een email aan info@cention en wij maken direct een afspraak voor kennismaking en het opstarten van de werkzaamheden. Uw boekhouding... onze zorg ! Uw jaarrekening.... zo geregeld voor een vaste prijs !

CENTION Administratiekantoor. Hét digitale administratiekantoor van MKB Nederland. Kies nu voor gemak, kwaliteit én prijs

Francois van Beek
François van Beek is ondernemer en eigenaar van Cention Administratiekantoor. Hij is een bekende naam in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van financiële - en administratieve dienstverlening.

Direct na zijn studie bedrijfsadministratie begon hij zijn loopbaan als boekhouder voor lokale bedrijven in de duin- en bollenstreek gevolgd door diverse ad interim functies als financieel manager voor middelgrote bedrijven zoals De Leeuw Groep, Goes Transport en Skybernet. In 2003 werd hij gevraagd als financieel manager van het gerenommeerde Amerikaans advocatenkantoor Greenberg Traurig waar hij in 2007 tot Business Director werd benoemd.

2013 was het jaar van oprichting van zijn eigen administratiekantoor. Zijn onderneming bedient inmiddels veel ondernemers met het voeren van de boekhouding en de fiscale aangiften. Daarnaast heeft hij met Cention Administratiekantoor een succesvol diensteverlening geïntroduceerd met interim financiële – en administratieve dienstverlening op locatie van haar cliënten.

Als financieel professional en belastingconsulent onderscheidt van Beek zich door zijn expertise en maatwerk. Als kind van een ondernemers gezin weet hij als geen ander wat er leeft in ondernemend Nederland.

Waren de tips waardevol? Deel m’n blog dan op FB, Twitter, LinkedIn, Google+